âś•
Jordbær-rabarbergrød

Nutella

Da jeg var lille, gik jeg på nutella-rov i min mors skabe. Jeg spiste af nutellakrukken med en ske, og forsøgte omhyggeligt at skjule mine spor efter mig.
Dét gør jeg også med den her nutella – dog helt uden dårlig samvittighed!
Der er nemlig hverken nogen kære mor til at opdage mig eller sukker og andet stads, vi ikke har brug for i den her voldsomt lækre laktosefri nutella, som består af kun tre ingredienser. 🙂

NUTELLA:
– 100 gram hasselnødder
– 150 gram fibersirup gold eller dadelsirup
– ca. 20 gram kakaopulver (smag dig frem efter hvor mørk, du ønsker din nutella)
– 2 spsk. vand

1. Bag hasselnødderne ved 150 grader almindelig ovn i 15 min.
2. Blend hasselnødderne til mel/smør i en blender.
3. Tilsæt derefter sirup og vand og blend grundigt igen.
4. Tilsæt kakaopulveret til sidst og blend igen.

TILFØJ VARER TIL KURV:
Kakaopulver, øko
Fibersirup gold
Raw kakaopulver, øko
Dadelsirup, øko

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbær-rabarbergrød