Bønnespaghetti med kylling og svampe i "flødesauce"

Dessertpizza med nutella, bagte hasselnødder og kakaonibs

Det her er en skøn og sjov dessert eller morgenmad, som vil falde i de fleste børns (og voksnes) smag.
Der er jo i virkeligheden bare tale om en sundhedsoptimeret nutellamad. 🙂

DESSERTPIZZA MED HJEMMELAVET NUTELLA, BAGTE HASSELNØDDER OG KAKAONIBS:
(1 stk.)
– 1 rugtortilla fra Levevis
– hjemmelavet nutella (find opskriften HER)
– hasselnødder
– kakaonibs

1. Bag hasselnødderne ved 150 grader almindelig ovn i ca. 15 min.
2. Bag rugtortillaen i ved 180 grader almindelig ovn i ca. 10 minutter eller steg den på begge sider i lidt olie på en pande til den bliver sprød.
3. Smør nutellaen på i et passende lag og drys derefter med bagte, hakkede hasselnødder og kakaonibs.

Velbekomme. 🙂

TILFØJ VARER TIL KURV:
Kakaonibs, øko

Til nutellaen:
Kakaopulver, øko
Fibersirup gold
Raw kakaopulver, øko
Dadelsirup, øko

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bønnespaghetti med kylling og svampe i "flødesauce"