Bønnespaghetti med oksekød og røget paprika i "flødesauce"

Lige nu er jeg i Lissabon og skal snart ud og spise en lækker middag i den hyggelige by. 🙂 Jeg synes ikke, I skal snydes for en lækker middag derhjemme… Så her får i et dejligt bud på en hurtig og nem omgang sund og proteinrig aftensmad! 🙂
Endnu engang har jeg brugt det smarte trick med at blende hytteost, for at få en mere proteinrig flødesauce. Det er altså virkelig lækkert!!
Bønnespaghetti med oksekød og røget paprika i “flødesauce”
(til ca. 4 personer)
– En pose bønnespaghetti
– 400 gram hakket oksekød
– 600 gram hytteost (minimum 4%, VIGTIGT ellers skiller det)
– 1 squash, i tern
– 200 gram frisk spinat
– 200 gram blandede svampe
– 3 løg, hakket
– 4 fed hvidløg
– 2 spsk. paprika
– 2 tsk. røget papkrika
– himalayasalt
– friskkværnet peber
– smagsneutral kokosolie til stegning
1. Blend hytteosten med en stavblender.
2. Bønnespaghettien koges som anvist på pakken.
3. Kom smagsneutral kokosolie i en wok eller en dyb pande og svits røget paprika. Tilsæt løg og hvidløg og sauter i nogle minutter.
4. Tilsæt derefter oksekød, svampe og squash og sauter igen i nogle minutter.
5. Tilsæt den blende hytteost.
6. Tilsæt spinat og lad det falde sammen.
7. smag til med salt og peber.
Bland bønnespaghettien sammen med retten inden servering.
Velbekomme. 🙂
TILFØJ VARER TIL KURV:
Bønnespaghetti, øko
Himalayasalt, øko
Smagsneutral kokosolie, øko
Dejlig ret 🙂
Dejligt med Portugal, mon de har bedre vejr der end vi har her nu?
Du må nyde det i Lissabon 🙂
Jeg kan godt lide dine skrevne ord på blokken i din Header, de dækker meget godt sådan jeg selv gør.
Hilsner og god ferie 🙂