Hindbærsnitter

Ristet rugbrød med spejlæg og avocado

Ristet rugbrød med spejlæg og avocadoRistet rugbrød med spejlæg og avocado

Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til. 🙂

Kasper og jeg fejrer juledagene i Cape Town i Sydafrika, og for at være helt ærlig, kunne jeg også godt spise en god “rubber” lige nu. 😀

Ristet rugbrød med spejlæg og avocado:
– 1 skive rugbrød
– 1 æg
– 1/2-1 avocado
– himalayasalt og friskkværnet peber

Kom olivenolie på en pande og steg rugbrød og spejlæg ved middel varme. Vend rugbrød indimellem.
Kom avocado, som du har saltet, på det ristede rugbrød og læg til sidst spejlægget ovenpå. Drys med himalayasalt og friskkværnet peber.

Velbekomme. 🙂

TILFØJ VARER TIL KURV:
Himalayasalt, øko

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbærsnitter