Kokos-karamelkage

Low carb brød

 

TILFØJ VARER TIL KUR

Kan du godt lide ideen og stenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens?
Og kan du godt lide ideen om hjemmebagt brød, men ikke rigtigt besværet? Så er det her brødet for dig! 🙂

Tip: Ved at blende frø, mandler, nødder og kerner får man et sundt, glutenfrit, low carb brød, som minder utroligt meget om et almindeligt rugbrød.

Fra du går i køkkenet til brødet er i ovnen, går der ikke mere end 5 minutter, og så kan ellers bare nyde duften af hjemmebagt brød, som spreder sig i hytten den næste time. 🙂
Bum –  og så har du et virkelig dejligt hjemmebagt brød af den helt sunde slags på verdens nemmeste måde.

Low carb brød:
– 1 pose “low carb bageblanding” fra Urtekram
– 5 æg
– 1 dl olivenolie
– 2 tsk. himalayasalt

Note: Low carb bageblandingen fra Urtekram indeholder:
Hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, mandler, chiafrø og loppefrøskaller.

1. Tænd ovnen på 160 grader almindelig ovn.
2. Blend low carb bageblandingen (jeg blender den forholdsvis fint, men stadig med bid).
3. Bland æg, olivenolie og salt sammen i en skal.
4. Tilsæt den blendede bageblanding, rør det sammen og kom blandingen i en smurt form.
5. Bag brødet i en time.

Velbekomme. 🙂

4 kommentarer

  • Natasja

    Hejsa.
    Jeg har set flere steder på nettet, at frø, nødder og kerner harskner og derved bliver til usunde fedtsyrer. Hvad er din holdning til det? Jeg blev rigtig ærgerlig over den information, da jeg gør det meget, bla til at bage netop rugbrød af.
    Hilsen
    Natasja

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stephanie Fisker, Køkkenet på Kvisten

      Afhænger det mon ikke også af temperaturen man bager på?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

    Kan man bruge alm. salt i stedet for Himalaya ? Eller hvor finder man det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokos-karamelkage