Chokoladekage med orangeknas

Chokoladekage med kaffeknas

Chokoladekage med kaffeknas

Jeg har en kaffedate med den her chokoladekage med kaffeknas. 🙂

Udover at smage knasende lækker, er den sundhedsoptimeret og uden raffineret sukker, gluten og laktose.

Jeg er vild med kombinationen mellem den svampede chokoladekage og den knasende kaffe-topping.

Den perfekte kage for kaffe-elskere. 🙂

Chokoladekage med kaffeknas:

Det skal du bruge:

Kage:

– 2 æg
– 2 dl kokossukker
– 1 dl stærk kaffe
– 1 dl kakao
– 2 dl kokosolie (evt. smagsneutral)
– 2 dl fedtreduceret mandelmel
– 1 tsk. vanilje
– 1 tsk. bagepulver

Topping:
– En plade Vivani chokolade 75%
– 2 spsk Kakaonibs
– 2 spsk kaffebønner

Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 160 grader almindelig ovn.

2. Kom æg, kokossukker og ren vaniljepulver i en skål og pisk det grundigt med en elpisker.

3. Tilsæt smeltet (ikke varm) kokosolie, kaffe og bagepulver og pisk igen.

4. Tilsæt fedtreduceret mandelmel og kakao og pisk en sidste gang.

5. Kom kagedejen i en smurt form (20×20 cm) og bag den i 25-30 minutter.

6. Når kagen er afkølet.. Hak kaffebønnerne meget fint. Smelt chokoladen over vandbad og hæld det over kagen. Drys med kakaonibs og finthakkede kaffebønner.

Kagen opbevares på køl.

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladekage med orangeknas