Majspandekage med pizzasmag

Søde majspandekager

Søde majspandekager

Søde majspandekager

De her søde majspandekager, som hverken indeholder gluten, laktose eller raffineret sukker smager som almindelige pandekager – og vel og mærke nogle af det helt gode af slagsen. 😉

Prøv dem, siger jeg bare. 🙂

Søde majspandekager:

(ca. 7 stk.)

Det skal du bruge:

– 120 gram majsmel
– 4 æg
– 2 dl havremælk
– 40 gram kokossukker
– et lille drys ren vaniljepulver

Sådan gør du:

1. Kom æg og kokossukker i en skål og pisk det grundigt med en elpisker.
2. Tilføj majsmel og pisk igen.
3. Tilføj resten af ingredienserne og pisk en sidste gang.
4. Steg pandekagerne i lidt olie på en middelvarm pande (jeg vender ikke mine).

Server dem som du ville servere dine almindelige pandekager.

Jeg foretrækker mine med økologisk marmelade som er sødet med æblejuice i stedet for sukker og en blanding af kanel og Zukit eller kokossukker fra Unik Food.

Velbekomme. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Majspandekage med pizzasmag