Podcast "Anden til Venstre" med Jesper Vollmer (Annette Heicks mand)

Podcast "Anden til Venstre" med Christel Stjernebjerg (Rune Klans kone)

Rune KlanRune Klan

Velkommen til niende afsnit af min podcast ?Anden til venstre?.

Christel Stjernebjerg er gift med tryllekunstneren og komikeren Rune Klan.

Christel Stjernebjerg: ?Da jeg mødte ham, kunne jeg mærke; jeg er din mor – og det er jeg lige nu?

Christel og jeg tager en snak om, hvordan det er at leve sammen med en tryllekunstner, når man selv er akrobat, om kærlighed ved første blik, om at bruge gøgl og humor terapeutisk, om at blive mor, om kropskontrol og kontroltab og om forskellen på ligestilling og ligeværd.

Hvis I kan lide at lytte med, sætter jeg kæmpe stor pris på, hvis I vil give podcasten fem stjerner på iTunes og evt. skrive en anbefaling – I kan også abonnere på podcasten, så I får besked, når der kommer nye afsnit. Det er naturligvis gratis. TAK! <3

Lyt til det sjette afsnit af “Anden til Venstre” her:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Podcast "Anden til Venstre" med Jesper Vollmer (Annette Heicks mand)