Et umuligt valg?

Sæson premiere på min podcast “Anden til Venstre” med Claus Holm, Mads Christensen og Hans Pilgaard

Så er der premiere på anden sæson af min podcast “Anden til Venstre” og vi lægger hårdt ud med en særudgave, hvor gæstelisten består af en pragtfuld mande-trio i form af Claus Holm, Hans Pilgaard og Mads Christensen. Afsnittet er en afrunding på sæson 1 – en pendant til de samtaler jeg havde i den forgående sæson med de tre herrers respektive ægtefæller. Snakken går ikke stille for sig, når emner som meningen med livet og mere eller mindre alt det derimellem bliver vendt. Claus, Hans og Mads svarer på spørgsmål fra deres ægtefæller og der tales bramfrit og kontrastfuldt om store egoer, om drivkrafter i livet og arbejdslivet, om behovet for anderkendelse og om hvad de som står ved siden af – deres “anden til venstre” – betyder for dem.

Det er ganske enkelt umuligt for mig at koge essensen ned til et fyldestgørende blogindlæg, så der er kun én ting at gøre.. lyt, venner. Giv jer selv den store fornøjelse, som det er, at lytte til de tre veltalende herrer, som slår sig løs og slår om sig med tryllebindende sætninger, som kun de kan.

Lyt til afsnittet her:

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et umuligt valg?