Undskyld - jeg var en idiot!

Vil du se vores tagterrasse?

Reklame Altanbutikken

Kaspers job som professionel fodboldspiller, dikterer en del ting i vores liv. Eksempelvis hvor i verden vi bor, at weekend er en by i Rusland og at DBU bestemmer, hvornår vi holder ferie. Læs mere om hvordan fodbolden påvirker vores liv her: “Jeg er en pleaser” Vores sommerferie falder derfor ofte noget tidligere end mange andres, hvilket både har fordele og ulemper.

I år holdt vi sommerferie i slutningen af maj og to uger frem (læs mere om den her: “Suttestop og sommerferie i Danmark” Den var dejlig, bevares.. men sommeren er jo dårligt nok begyndt på dét tidspunkt. Derfor forsøger vi at forlænge feriestemingen ved enhver given lejlighed.
Vores familier og venner er rigtig søde til at bruge noget af deres ferier hos os, hvor vi lader Elva og Baldur holde fri og forsøger at kombinere det med Kaspers eneste ugentlige fridag.

I år har vi for alvor inviteret sommeren ind i vores hjem.
Vi flyttede ind i vores lejlighed på Amager i marts sidste år. Vi har en stor altan og en endnu større tagterrasse. De er super lækre, men vi har erfaret, at man bruger dem cirka nul procent, hvis ikke man har så meget som et havebord eller en stol på dem.
Den fejl begik vi hele sidste år, men det har vi heldigvis fået rådet bod på i år. I samarbejde med Altanbutikken har vi lavet det lækreste altan/terrasse miljø, som vi nu benytter flittigt.
Nu bruger vi vores vidunderlige udeareal hver eneste dag.
Vi har opdelt det i forskellige områder. På tagterrassen har vi et legeområde med børnebassin, legehus og legetøj.

Vi har et loungeområde.

Vi har en spa-afdeling. Jeg tillader mig at kalde det en spa-afdeling, da vi både har en jacuzzi og en bruser, som kun bliver opvarmet af solen – med andre ord en koldvandsoplevelse. Det giver to spa-lignende elementer og dermed en mindre spa-afdeling. 😀

På altanen har vi grill- og spiseområde og en hyggekrog (en bænk med opbevaring), som vi bruger til at drikke kaffe på og kigge udover vandet og læse bøger med Elva og Baldur.

 

Derudover er vi i gang med at indrette alle områder med planter og blomster. Indtil videre har vi lidt altankasser med krydderurter, en stor altankasse, hvor Kasper og børnene netop har sået rødbeder og gulerødder og et væghængt gitter med altankasser med tomat- og jordbærplanter, som børnene passer og vander hver eneste dag.

Jeg kan i den grad anbefale jer at besøge Altanbutikken både online og i deres fysiske butik på Frederiksberg. Man får vitterligt lyst til bare at bo udenfor altid. Jeg er klar over, vi er nogle heldige rad med vores mange kvadratmeters udearealer, men Altanbutikken tilbyder smukke og funktionelle løsninger til altan og terrasser i alle størrelser – og de er super søde og hjælpsomme på Godthåbsvej 11, hvis du har lyst til en snak om ideer og muligheder til dine udearealer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld - jeg var en idiot!