Bønnepasta med blandede svampe og verdens bedste pesto

BØNNEPASTA MED BLANDEDE SVAMPE OG VERDENS BEDSTE PESTO.

VERDENS BEDSTE PESTO:
– Et bundt økologisk basilikum
– Et bundt økologisk persille
– 2 dl god olivenolie
– 3 fed hvidløg
– 75 gram pinjekerner
– 75 gram parmesan ost
– 1/2 spsk. honning
– 1/2 spsk. citronsaft
– ca. 1/2 tsk. salt
– lidt friskkværnet peber

1. Rist pinjekernerne på en tør pande til de tager farve.
2. Vask krydderurterne og brug alle bladene.
3. Bland det hele sammen i en blender og blend (eller en foodprocessor, hvis man har sådan én – kommer an på, hvilken konsistens, man ønsker).

BØNNEPASTA MED BLANDEDE SVAMPE OG VERDENS BEDSTE PESTO:
– 200 gram bønnepasta (jeg bruger de tynde)
– 200 gram blandede svampe
– 2 løg
– verdens bedste pesto
– evt. ristet parmaskinke

1. Hak løg og svampe og svits dem på en pande eller i en wok.
2. Kog bønnepastaen i ca. 5 min.
3. Kom den
Færdigkogte bønnepasta i panden/wokken.
4. Tilsæt ønsket mængde pesto og bland det hele sammen.

Server evt. med lidt revet parmesan og frisk basilikum.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.