Abrikoskugler

ABRIKOSKUGLER:
– 200 gram tørrede abrikoser
– 100 gram mandler
– 80 gram kokosmel eller kokosflager
– saften fra 1 lille appelsin
– 2 spsk. kokosolie
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– en knivspids salt

1. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend det til en ensartet masse.
2. Stil den evt. på køl i ca. en time, for at gøre det nemmere at rulle massen til kugler.
3. Tril kuglerne i kokosmel, kakaopulver, hakkede mandler eller nødder, lakridspulver, frugtkrymmel fra Urtekram eller lignende.

Tip 1: Abrikoser er mere syrlige end dadler, så hvis en mere sød udgave ønskes, kan nogle af abrikoserne erstattes med dadler.

Tip 2: Du kan også prøve at tilsætte lidt kakao, lucuma eller maca pulver.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.