Æbleskiver

Æbleskiver:
(ca. 10 stk.)
-1 dl boghvedemel
– 1/2 dl fedtreduceret mandelmel
– 3 æg
– 1 dl skyr
– 1 dl hytteost
– 1/2 dl æblemos
– 4 spsk. sukrin gold eller kokossukker
– 2 spsk. kokosolie tilføj til kurv
– 1 tsk ren vaniljepulver
– 1 tsk. bagepulver
.- revet citronskal fra ca. en halv øko citron
– evt. ca. 1/4 tsk. kardemomme

Æbleskivedejen:
1. Del æggene så æggeblommerne kommes i én skål og æggehviderne i en anden.
2. Kom sukrin gold i skålen med æggeblommerne og pisk det grundigt med en elpisker.
3. Tilsæt æblemos, skyr, hytteost, vanilje og bagepulver og blend det med en stavblender.
4. Kom boghvedemel og mandelmel i og pisk det endnu en gang med elpiskeren.
5. Pisk æggehviderne stive. Tilsæt revet citronskal.
6. Vend forsigtigt æggehviderne i æbleskivedejen.

Jeg brugte smagsneutral kokosolie til stegning.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.