Ærte-avocadocreme

ÆRTE-AVOCADOCREME:
– 1 dl cashewnødder
– 3 dl ærter
– 1 avokado
– 2 fed hvidløg
– 3 spsk. olivenolie
– ca. 2 tsk. citronsaft
– kryddersalt og friskkværnet peber

1. Stil gerne cashewnødderne i blød i vand – enten natten over eller minimum en time. (Den kan også sagtens laves uden iblødsætningen).
2. hæld vandet fra cashewnødderne og kom derefter dem og resten af ingredienserne i en skål og blend det hele grundigt i med en stavblender (eller kom det hele i en rigtig blender).

Kan spises til stort set alt! Som dip, tilbehør, på brød etc.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.