After Eight is (uden mælk og sukker)

Hjemmelavet, lækker, cremet, flødeagtig, vegansk is med smag af mint og med mørke, knasende chokoladestykker. Isen tager 5 minutter at lave (og skal fryses i minimum seks timer) – og så indeholder den hverken mælk eller raffineret sukker.

AFTER EIGHT IS:
– 2 dl usaltede cashewnødder
– den fede del fra 2 dåser kokosmælk (IKKE light! – stil dem evt. på køl nogle timer inden, så er det nemmere kun at fange den fede del – resten er nemlig bare vand)
– 1 avocado
– 2 bananer
– 1 dl kokossukker eller sukrin
– bladene fra et frisk myntebundt
– 30 pebermyntedråber
– ca. 80 gram mørk, grofthakket chokolade (jeg bruger enten Vivani 92% eller Raw chokolade mint – begge er sødet med kokossukker og sidstnævnte er uden laktose og vegansk).
– 1 tsk. ren vaniljepulver

1. Kom det hele – undtaget chokoladen – i en blender og blend grundigt.
2. Bland chokoladen i.
3. Kom massen i en gammel isbøtte eller en brødform og stil den i fryseren i minimum 6 timer.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.