After eight milkshake

Jeg var ikke helt sikker på, om jeg skulle kalde denne lækre mynte-sag for en milkshake eller en smoothie?!  Under alle omstændigheder smager den skønt, og vil nok være et hit hos de fleste After Eight-fans. 🙂

AFTER EIGHT MILKSHAKE:
(3-4 champagneglas)
– 4 dl mælk (jeg brugte sojamælk)
– bladene fra 1 bundt mynte
– 1 avocado
– 6 spsk. kakaonibs
– 1 spsk. kakao
– 8-10 dadler (de bløde i bakker – husk at fjerne stenene) 😉
– en håndfuld isterninger

Kom det hele – undtaget kakaonibs – i en blender og blend grundigt. Tilsæt derefter kakaonibs og giv det en hurtig tur mere – på den måde får du den lækreste smoothie med “knas”. 🙂

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.