Anden til Venstre med Lasse Rimmer (afsnittet blev optaget på Bremen Teater foran et live publikum)

Velkommen til 12. og sidste afsnit i sæson to af “Anden til venstre”.

Lasse Rimmer: “Der er ikke en mand i verden, som har scoret en kvinde, som ikke længe før dét, havde valgt ham ud”.

Lasse Rimmer lever sammen med Line Hoffmeyer, som var med i afsnit 7 og 8 her i sæson 2. Lasse og jeg tog en snak foran et live publikum på Bremen Teater i forbindelse med Podcast Festivalen 2019.

Når publikum og jeg ikke var flade af grin over vanvittigt sjove Lasse Rimmer, så talte Lasse og jeg også om alvorlige emner som Lines hjertesygdom og om hans tanker omkring dén og hvordan den påvirker dem. Vi talte også om aldersforskel, om hvordan Line er som bonusmor og så kan du høre, hvad der fik Lasse til at blive rørt til tårer. Du får også svaret på hvilke underkategorier Lasse er tilbøjelig til at vælge på en pornoside.

Hvis I kan lide at lytte med, sætter jeg kæmpe stor pris på, hvis I vil give podcasten stjerner i din podcast app og evt. skrive en anbefaling – I kan også abonnere på podcasten, så I får besked, når der kommer nye afsnit. Det er naturligvis gratis. TAK!
Hvis du ønsker at donere et valgfrit beløb pr. afsnit, som bliver udgivet fra du tilmelder dig, kan du gøre det HER <3

Lyt til afsnittet her:

 

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.