Podcast “Anden til Venstre” med Ralf Østergaard Christensen (Lisbeth Østergaards mand)

Podcast: “Anden til Venstre”

Velkommen til tredje afsnit af min podcast ?Anden til venstre?.

Min gæst i dette afsnit er Ralf Østergaard Christensen, som er gift med TV-værten Lisbeth Østergaard.

Ralf Østergaard Christensen: ?Barsel er tenderende til identitetsforstyrrende?

Ralf Østergaard Christensen er gift med TV-værten Lisbeth Østergaard.

Ralf og jeg tager en snak om at vise det virkelige liv og sine børn på de sociale medier, barsel/farsel, rampelysets indvirkning på det private og om pæretræet som voksede sig til en hyggelig magtkamp.

Hvis I kan lide at lytte med, sætter jeg kæmpe stor pris på, hvis I vil give podcasten fem stjerner på iTunes og evt. skrive en anbefaling – I kan også abonnere på podcasten, så I får besked, når der kommer nye afsnit. Det er naturligvis gratis. TAK! <3

Lyt til det tredje afsnit af “Anden til Venstre” her:

 

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.