Anden til Venstre med Rillo Schwartz del 2 (kærester med sangeren Lukas Forchhammer)

Velkommen til 11. afsnit i sæson to af “Anden til venstre”.

Rillo: “Da vores datter var fem uger gammel, var vi i 35 byer på en måned”.

Rillo Schwartz del 2.

Rillo er kærester med sangeren Lukas Graham (Lukas Forchhammer).

Rillo og jeg taler om hvordan Rillo oplever Lukas som far, om hvordan det var at være med på turné med deres fem uger gamle datter og om være i 35 amerikanske byer på en måned. Vi taler også om, hvordan Lukas formår at bevare sit “Christania-sind” og sin fællesskabsfølelse, om at have et “banegårdshjem”, hvor alle altid er velkomne. Og så aflslører Rillo, hvilken en af Lukas’ sange, der er hendes yndlings.

Hvis I kan lide at lytte med, sætter jeg kæmpe stor pris på, hvis I vil give podcasten stjerner i din podcast app og evt. skrive en anbefaling – I kan også abonnere på podcasten, så I får besked, når der kommer nye afsnit. Det er naturligvis gratis. TAK!
Hvis du ønsker at donere et valgfrit beløb pr. afsnit, som bliver udgivet fra du tilmelder dig, kan du gøre det HER <3

Lyt til afsnittet her:

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.