Podcast “Anden til Venstre” – særudgave med Kasper Fisker

Podcast: “Anden til Venstre”

Velkommen til det femte afsnit af “Anden til Venstre”, som er en særudgave, et ekstra afsnit – og den første optagelse nogensinde.

Det er ananas i egen juice, når jeg tager en snak med min mand og fodboldspiller Kasper Fisker om hvordan hans fodboldkarriere påvirker vores liv.
Kasper udnytter til fulde, at jeg sidder i “værtsrollen” og at jeg er på ny og usikker grund – da dette afsnit var det aller første, der blev optaget.

Kasper Fisker: ?Jeg gad ikke blive hjemme, fordi du måske ville gå i fødsel?

Lyt med hvis du vil høre, hvorfor Kasper fortjener en flad… ?

Da jeg fødte Elva og skulle presse, følte Kasper, han skulle skide og forlod, på dramatisk vis, rummet.

Da jeg fødte Baldur – uden nogen former for smertestillende i øvrigt – blev Kasper helt bleg i face og var han ved at besvime, hvilket resulterede i, at det eneste profesionelle menneske i rummet, pludselig koncentrerede sig om Kasper i stedet for mig og Baldur, som var halvt ude i verden.
Den mand kan altid få det til at handle om sig selv. Altid.

Lyt til hele afsnittet nederst i dette indlæg, og bliv klogere på, hvorfor det at være Kaspers ?anden til venstre? ofte kræver ti af de helt dybe. ?

Smid også meget gerne stjerner og en anmeldelse efter podcasten på iTunes, nu du alligevel er der. ????

 

Lyt til ekstra afsnittet af “Anden til Venstre” her:

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.