Podcast “Anden til Venstre” med Anne Holm (tv-kokken Claus Holms kone)

Podcast: Anden til VenstrePodcast: Anden til Venstre

Podcast: “Anden til Venstre”

Velkommen til min podcast ?Anden til venstre?.

Mit navn er Stephanie Fisker.

Jeg er gift med Kasper Fisker, som er professionel fodboldspiller i Brøndby og vi har to små børn sammen, og i manges øjne er jeg ?Kasper Fiskers kone?

Jeg er naturligvis også en masse andet – blandt andet stifter af ?Køkkenet på Kvisten? – med hjemmeside af samme navn, hvor jeg udvikler og deler ud af mine opskrifter. Derudover holder jeg madlavningskurser, jeg er kostvejleder og så er jeg er i gang med at skrive en kogebog.. 

Men dét at leve sammen med Kasper, har stor indflydelse på mit liv. 

Kaspers job afgør hvor i verden vi bor – og jeg ofte alene med vores børn og trækker det store læs på hjemmefronten.

Læs mere om mit liv som fodboldkone i mit blogindlæg “Fodbold før fødsel”.

Nogle gange glemmer vi, at der ofte står nogle mennesker ved siden af dem vi ser TV, så i den her podcast tager jeg en snak med de ?bedre halvdele?, om hvem de er, om hvordan deres samlevers job har indflydelse på deres liv. Hvordan synes de det er at være ?den anden til venstre??

Anne Holm: “For mig er Claus jo bare Claus”

I det første afsnit kørte jeg en tur til Svendborg, hvor jeg tog en snak med Anne Holm, som har levet sammen med TV-kokken Claus Holm i næsten 30 år.
Lyt med når Anne og jeg tager en snak om at elske at drive en Jensens Bøfhus, om hvordan ønsket om børn måske mere var et pres udefra end indefra, et livsændrende ultimatum, dødsangst, grænser og om kærlighed.

Hvis I kan lide at lytte med, sætter jeg kæmpe stor pris på, hvis I vil give podcasten fem stjerner på iTunes og evt. skrive en anbefaling – I kan også abonnere på podcasten, så I får besked, når der kommer nye afsnit. Det er naturligvis gratis. TAK! <3

Lyt til det første afsnit af “Anden til Venstre” her:

 

 

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.