Stephanie Fisker

Bagt grød med rabarber og mandel

Bagt grød med rabarber og mandel:
– 300 gram rabarber
– 1 dl sukrin
– 3 dl havregryn
– 1,5 dl mandelmel
– 1 tsk. ren vanilje
– 1 tsk. bagepulver
– 5 dl mandelmælk
– 2 æg
– 1/2 dl mandelsmør
– 1 dl mandler
– 1 dl sesamfrø
– 1/2 dl æblemos
– 1/2 dl kokossukker
– 2 spsk. kokosolie

1. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
2. Skær rabarberne i små tern og bland dem sammen med sukrin. Kom derefter blandingen i en smurt form på ca. 20×25 cm.
3. Bland havregryn, mandelmel, vaniljepulver, bagepulver og salt sammen. Drys blandingen udover rabarberblandingen.
4. Pisk æggene sammen med mandelmælk og mandelsmør. Hæld blandingen over havregrynsblandingen i et jævnt lag.
5. Kom mandler, sesamfrø, æblemos, kokossukker og kokosolie i en skål. Bland det sammen med fingrene. Fordel blandingen som topping.
6. Bag grøden/tærten i ca. 45 min. Den er færdig, når væsken er opsuget og når det ligner en kage med gylden overflade.

Velbekomme. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com