Bagte, fyldte svampe

Jeg fandt på en nem og mega lækker ret i dag, som jeg gerne vil dele med jer.Jeg spiste den som frokost i dag, men jeg vil også servere den som forret engang.

Er I klar til verdens længste overskrift? 🙂
Her kommer den…

BAGTE PORTOBELLOSVAMPE FYLDT MED AVOKADOCREME MED HYTTEOST OG TRE SLAGS LØG – TOPPET MED REJER OG CITRONSKAL:
(Opskriften giver 3-4 svampe med fyld).
– 3-4 portobellosvampe
– rejer
– 1 avokado
– 2 dl hytteost
– 2 forårsløg
– 1 fed hvidløg
– ca. 2 spsk. purløg
– 1 tsk. citronsaft
– smag til med urtesalt og peber.

1. Skyl svampene, hvis du har tid til at vente på de tørrer – hvis ikke børst da forsigtigt svampene fri for jordrester. Knæk svampestokkene af og dryp dem med lidt olie og drys med salt og peber. Bag dem ved 180 grader i 15 min.
2. Hak alle slags løg.
3. Mos avokadoen i en skål med en gaffel og tilsæt de tre slags løg, citronsaft og salt og peber. Bland forsigtigt hytteosten i.
4. Kom avokadocremen i svampene og top med rejer og evt. lidt revet øko citronskal.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.