Banankage med peanut og chokolade

Banankagen er nem at lave, den er uden raffineret sukker, gluten og laktose og den er afsindigt lækker.

Banankage med peanut og chokolade:
– 3 æg
– 1 dl kokossukker
– 1 dl smagsneutral kokosolie
– 2 dl fedtreduceret mandelmel
– 3 bananer
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– 1 tsk. bagepulver
– En knivspids himalayasalt
– 1 dl crunchy peanutbutter
– 80 gram Vivani chokolade 75% som er sødet med kokossukker
– en lille håndfuld hakkede, saltede peanuts

1. Tænd ovnen på 175 grader almindelig ovn.
2. Kom æg, kokossukker og ren vaniljepulver i en skål og pisk det grundigt med en elpisker.
3. Tilsæt smeltet (ikke varm) smagsneutral kokosolie, fedtreduceret mandelme, bagepulver og salt og pisk igen.
4. Mos bananerne med en gaffel og bland dem i kagedejen (pisk ikke).
5. Kom kagedejen i en smurt form og bag den i ca. 25 min.
6. Smør kagen med peanutbutter.
7. Smelt chokoladen over vandbad og hæld det udover kagen. Drys med hakkede peanuts.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.