Bananmuffins med peanutsmag

Bananmuffins med peanutsmag:
– 1 dåse butterbeans eller kikærter
– 4 små, modne bananer – 4 dl mandelmælk
– 2 dl usødet æblemos
– 5 dl havregryn
– 2 dl sukrin gold
– 1/2 dl peanutbutter
– 2 tsk. ren vanilje
– 1 spsk. Bagepulver
– evt. 100 Mørk chokolade (jeg bruger en med en kakaoprocent på 92, som er sødet med kokossukker)

1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Skyl butterbeans eller kikærterne.
3. Kom alle ingredienserne, undtaget chokolade, i en blender og blend grundigt.
4. Hak chokoladen og bland den i kagedejen.
5. Kom kagedejen i en muffinform beklædt med muffinpapirforme og bag dem i 35 min.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.