Bananwrap med peanutbutter og chokolade

BANANWRAP MED PEANUTBUTTER OG CHOKOLADE:
(1 stk.)
– 1 fuldkornstortilla
– 1 banan
– peanutbutter
– ca. 1 brik mørk chokolade. Jeg bruger Vivani 92% sødet med kokossukker tilføj til kurv
– kokosolie til stegning tilføj til kurv
1. Steg tortillaen i kokosolie på en middelvarm pande i ca. 20 sekunder på hver side.
2. Smør tortillaen godt med peanutbutter og riv derefter chokoladen på er rivejern udover den peanutbuttersmurte tortilla.
3. Rul bananen ind i den.
Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.