Blåbærmuffins (babyvenlige)

Blårbærmuffins til folk i alle aldre – også babyer.

De her blåbærmuffins med skjult spinat indeholder hverken sukker, gluten eller laktose.
De smager hammergodt og kan nydes af folk i alle aldre.
De er babyvenlige, men større børn og barnlige voksne vil helt sikkert også elske dem. 🙂

Det skal dog lige nævnes, at jeg i bagklogskabens lys, sidder tilbage med blåbærplettet babytøj og en “note to self” om at Elva får dem serveret uden blåbær næste gang. 😀 Eller måske er det ikke så slemt, hvis man blender dem i dejen?!

Blåbærmuffins:

(ca. 12 stk.)

– 3 modne bananer
– 2 dl usødet æblemos
– 3 dl havregryn
– 1/2 dl kokosfibermel
– 100 gram spinat (jeg brugte frossen spinat)
– 1 tsk. ren vaniljepulver
– 2 æg
– 1 dl kokosolie
– evt. 100 gram blåbær

Vejledning:

1. Tænd ovnen på 175 grader almindelig ovn.
2. Kom alle ingredienserne, undtaget blåbærrene, i en blender og blend grundigt.
3. Bland blåbærrene i dejen.
4. Fordel dejen i en muffinform som enten er smurt eller beklædte med papirforme og bag dem i ca. 30 min.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.