Bønnepasta i paprika-sojaflødesauce med chorizo, fennikel og citron

BØNNEPASTA I PAPRIKA-SOJAFLØDE SAUCE MED CHORIZO, FENNIKEL OG CITRON:– 400 gram bønnepasta
– 200 gram Princip chorizo
– 1 fennikel
– 3 løg
– 2 tsk. paprika
– 1 spsk. citronsaft
– revet skal fra en 1 øko citron
– 5 dl sojafløde

1. Kog bønnepastaen som anvist på pakken (ca. 5 min.)
2. Skær løg og chorizo i skiver og fennikel i papirtynde skiver.
3. Sauter ovennævnte i lidt olie på en middelvarm, dyb pande eller wok.
4. Kom citron saft og skal på panden.
5. Hæld sojafløden på panden og lad det simre i nogle minutter.
6. Hæld lidt olivenolie over bønnepastaen og og vend den i saucen.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.