Bønnespaghetti med kylling, karry, rabarber og spidskål

Imens jeg er her i Istanbul, kan I nyde den her pastaret med asiatiske noter kombineret med den danske sommer. 🙂

BØNNESPAGHETTI MED KYLLING, KARRY, RABARBER OG SPIDSKÅL
– TOPPET MED PURLØG OG SOJARISTEDE GRÆSKARKERNER:

(ca. 4 personer)
– 400 gram kylling, i strimler
– 300 gram rabarber, i tern
– 1/2 spidskål, snittet fint
– den fede del af en dåse kokosmælk
– 2 rødløg, hakket
– 3 fed hvidløg, presset
– 1,5 spsk. karry
– 2 spsk. soja
– smag til med salt og friskkværnet peber
– en pose bønnespaghetti
– Smagsneutral kokosolie til stegning

1. Kog bønnespaghettien som anvist på pakken.
2. Svits Karryen i smagsneutral kokosolie på en varm pande eller wok. Tilsæt rødløg, hvidløg og kylling og sauter i nogle minutter.
3. Tilsæt rabarber og sauter endnu et par minutter.
4. Tilsæt spidskål og sauter i ca. 30 sekunder – til det er faldet lidt sammen.
5. Tilsæt soja og derefter den fede del af kokosmælken.
6. Smag til med salt og friskkværnet peber.
7. Bland det sammen med bønnespaghettien.

Server med sojaristede græskarkerner og purløg.

TAMARI-RISTEDE GRÆSKARKERNER:
– 1 dl græskarkerner
– 1,5 spsk tamari ? den bedste og reneste form for soja.

1. Rist græskarkernerne på en tør pande til de er gyldne.
2. Tag panden af blusset og tilsæt tamari og bland sammen.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.