Køkkenet_på_kvisten_logo_RGB_lores-300x164Vejledningsforløb
kost, sundhed, glæde, velvære

Kostvejledning som er skræddersyet efter dig og din hverdag.

Tag de første vigtige skridt imod dit nye liv som vil være fuld af energi, overskud, glæde,
godt humør, større selvtillid, fysisk og mental velvære og en sundere krop.

Det får du:
Telefonsamtale
4 stk. personlige samtaler
Madplaner som inspiration
Kropsanalyser
Sundhedprofiler
1 stk. bage/madlavningskursus

Forløbet:

Opstart:
Afstemning af forventninger til forløbet
Indledende mails – Kostvaner, sundhedsprofil,
kropsanalyse, problemstillinger, målsætning

1. møde:
Samtale om forhold til mad – Gennemgang og udlevering af madplan

2. møde:
Opfølgende samtale – Hvordan er det gået siden sidst?
-Sundhedsprofil, kropsanalyse, problemstillinger, justeringer

3. møde:
Opfølgende samtale
– Sundhedsprofil, kropsanalyse, problemstillinger, justeringer                                                                                                        Udlevering af ny madplan

4. møde:
Afsluttende møde
– Sundhedsprofil, kropsanalyse – hvordan er det hele gået

Pris: 4800 kroner

Stephanie Fisker er uddannet kostvejleder og fitnessinstruktør, afholder forskellige kurser og foredrag om mad og sundhed og så er hun selvudnævnt madnørd! For 2 år siden omdøbte hun sit mikrokøkken til ?Køkkenet på Kvisten? og begyndte at sundhedsoptimere desserter, kager, bagværk, hovedmåltider etc. Med andre ord laver hun mad, som gavner både helbred og humør. Stephanie blogger og deler ud af lækkerierne på hjemmesiden www.koekkenetpaakvisten.dk og står bag webshoppen af samme navn.

 

“Efter at være hjemvendt fra et 18 måneders langt ophold i USA, havde jeg akut behov for en hjælpende hånd til at få styr på min fysiske, såvel som psykiske, tilstand igen. De 18 måneder havde tæret hårdt, og under opholdet havde jeg udviklet en spiseforstyrrelse. Derfor var det alfaomega, at noget professionel hjælp blev sat i værk. Det var her, at Stephanie kom ind i billedet!

Gennem mit forløb, hos Stephanie og Køkkenet på Kvisten, har jeg ikke kun fået styr på min spiseforstyrrelse. Jeg har også fået et langt større selvværdsbillede, samt opnået bedre indsigt i kroppens funktioner, og måden hvorpå den fungerer optimalt. Derudover er mine smagsløg blevet forkælet med ultra lækre opskrifter, samtidig med at de har åbnet op for nye kulinariske oplevelser.

Ikke nok med, at Stephanie har hjulpet mig ud af mørket, på en yderst professionel og kompetent måde, så fungerer hun også en som enorm inspirationskilde på måde det menneskelige, såvel som akademiske plan. Ved et forløb hos Stephanie og Køkkenet på Kvisten, vil du ikke kun få hjælp til at forbedre din livskvalitet, du vil blive beriget med en masse nyttig viden om kost og sundhed, og ikke mindst om dig selv.

Stephanie har gennem hele forløbet, stået til rådighed med gode råd i de svære situationer. Med sit store hjerte og empati, har jeg fået den bedste service, man overhovedet har kunne ønske sig!

Mit forløb har været intet mindre end fantastisk! Sammensætningen af det fysiske og psykiske aspekt, har været den bedste kombination, i og med at det hele skal indgå i en større enhed, for at kunne opnå de bedste resultater.

De varmeste anbefalinger kommer i hvert fald herfra!

– Josefine.”