Brændende kærlighed

BRÆNDENDE KÆRLIGHED – ORANGEMOS MED ESTRAGON TOPPET MED SPRØD ØKO BACON, BLØDE LØG OG SYRLIGT ÆBLE:
(4 personer)

ORANGEMOS MED ESTRAGON:
– 1 kg søde kartofler
– 1 butternut squash (ca. et kilo. – Kan erstattes med samme mængde sweet potatos)
– 3 spsk. olivenolie
– evt. en lille håndfuld frisk estragon
– smag til med kryddersalt og friskkværnet peber

SPRØD ØKOBACON MED BLØDE LØG OG SYRLIGT ÆBLE:
– 150 gram øko bacon
– 4 rødløg i tynde
– 1 æble

1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Halver butternut squashen og fjern kernerne med en ske. Skær den yderste skræl af og skær den i store stykker.
3. Skræl de søde kartofler og skær dem over en gang eller to.
4. Kom butternut squash og de søde kartofler på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ca. 40 min.
5. Hvis du har købt et helt stykke bacon, skæres det i små tern eller strimler. Steg det på en tør pande ved middelvarme til det er sprødt. Tag det af panden.
6. Skær rødløg i tynde skiver og steg dem bløde i lidt olie på en middelvarme pande.
7. Skær æblet i tynde tern og steg dem med de sidste par minutter. Tilsæt også bacon og baconfedt.
8. Kom det bagte butternut squash og de søde kartofler i en skål og blend det med en stavblender. Tilsæt olivenolie, estragon, kryddersalt og peber og blend igen.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.