Brøndby, bog og baby – nyt eventyr, udskydelse og nyt liv

BrøndbyBrøndby

Brøndby, bog og baby – nyt eventyr, udskydelse og nyt liv

Kære alle jer som følger med herinde – og især jer som glæder sig til min kogebog

Nogle gange kommer livet i vejen. Det oplever min familie og jeg netop i disse dage.

I går var en mærkelig dag.. En dag i limbo. Vi ventede nemlig på et opkald, som skulle afgøre hvordan vores i morgen, vores fremtid og vores liv ville komme til at se ud.

Vi flyttede til Århus i april, Elva er startet i en super god vuggestue og jeg har arbejdet benhårdt på at få min kogebog færdig inden min næste barsel. Den seneste tid nok lidt for hårdt. Min krop og bror-blop siger fra.

Som I ved, går jeg meget op i at lytte til sin krop. Den er nemlig helt fantastisk og klog. Den kan fortælle os så meget, hvis vi gider mærke efter og lytte til den. Ironisk nok har jeg gjort det præcis modsatte i det her tilfælde.

Jeg har ignoreret de mange plukveer og den uro og stressfølelse, som har fyldt min krop og mit hoved. Jeg har tænkt, at jeg måtte bide tænderne sammen den næste tid, for at nå min drøm om at min kogebog skulle udkomme inden jeg skal nedkomme. Et projekt som på det seneste har virket meget uoverkommeligt uden at sætte mit og babys helbred på spil.

I går aftes tog det til. Jeg var presset, spændt, ked af det og frustreret over ikke at kunne kontrollere i morgen og fremtiden – og kroppen reagerede.

Jeg fik mange plukveer med korte intervaller, og jeg tog derfor på sygehuset for at blive tjekket. Og der kom opkaldet. Kasper var blevet solgt til Brøndby IF og skulle køre derover med det samme.

Jeg er helt enormt stolt af Kasper, og jeg er lykkelig over at være en del af, at han når en af sine drømme og jeg glæder mig til det eventyr der venter ham og os.

Samtidig er jeg frustreret og skræmt over alle de forandringer, der også venter os. Vi skal bo i København med snart to små børn – langt væk fra vores familie og venner og alt vi kender.

I den her fodboldverden kan tingene gå enormt hurtigt lige pludselig, og Kasper bor sådan set allerede derovre, træner med fra i morgen af og tager på træningslejr i udlandet i weekenden.

Dét og alle de tanker og praktiske ting som skal ordnes – lejlighed i Åhus som skal sælges, nyt hjem til os og vuggestue til Elva som skal findes osv., har gjort, at jeg, efter mange tanker, snakke, spekulationer og tårer, har besluttet at sætte mine egne behov og drømme på stand-by til efter min barsel.

Kogebogen må vente. ØV!

Jeg er så ked af at skuffe alle jer, som har glædet jer til den snart skulle komme.

Jeg håber, I kan vente, og jeg lover jer, jeg gør mit for at gøre den værd at vente på.

Den er ikke aflyst, men udskudt.

Alle jer som allerede har købt den via Booomerang, får selvfølgelig hver en krone tilbage.

Nogle gange kommer livet i vejen, og i det her tilfælde er det trods alt en meget stor og god ting, som dog har nogle konsekvenser og forandringer, som vi alle her på Kvisten lige skal vænne os til.

TIL GENGÆLD? Nu da bogen er udskudt, har jeg også en masse tid til at finde på nye opskrifter, derfor har jeg besluttet mig for at give jer nogle af de lækre opskrifter, som egentlig var forbeholdt bogen. Så dem kan I se frem til. 🙂

Jeg håber, I forstår mit valg og min situation – og at der stadig er reserveret en plads på jeres hylde til min bog, når den kommer. 🙂

Kæmpe fælleskram

Stephanie.

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.