Brøndkarsepesto

BRØNDKARSEPESTO:
– 1 bundt brøndkarse (bladene)
– 1 dl olivenolie
– 30 gram parmesanost
– 50 gram mandler
– 2 spsk. soja (tamari)
– 1 fed hvidløg
– 1 tsk. citronsaft
– 1 tsk. akaciehonning
– smag til med himalayasalt og friskkværnet peber

1. Rist mandlerne på en tør pande ved svag-middel varme til de tager lidt farve. Kom derefter soja på panden og lad det sætte sag på mandlerne.
2. Kom de sojaristede mandler og resten af ingredienserne i en skål og blend det hele sammen med en stavblender.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.