Stephanie Fisker

Chocolademousse

CHOKOLADEMOUSSE:
– 1 banan
– 1 avocado
– 8 medjool dadler (flere hvis du ønsker en sødere mousse)
– ca. 5-6 spsk. kakaopulver
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver
– en knivspids salt
– mindst 1 dl kokosmælk – smag dig frem, og tilføj mere alt efter hvor dominerende, du ønsker den cremede kokossmag skal være. Brug kun den fede del af kokosmælken. Den adskilles bedst, ved at have haft dåsen opbevaret på køl.

Kom alle ingredienser i en skål og blend med en stavblender. Eller giv det hele en tur i din blender.
Done! Så bliver det vist ikke meget nemmere.

Serveringsforslag:
Top med bagte hakkede mandler, friske frugter eller bær, hjemmelavet vaniljeskyr eller lignende.

Tip: Prøv også at komme lidt appelsinsaft og skal i.
Eller prøv en udgave med en god lakridspulver.

Velbekomme og god weekend. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com