Choko-nødde muffins


CHOKO-NØDDE MUFFINS
:
– 50 gram kokosolie
– 4 æg
– 1,5 dl skyr
– 100 gram hasselnødder malet til fint mel i en tør blender
– 50 gram hakkede hasselnødder
– 75 gram kokosmel
– 100 gram chokolade (sukkerfri – f.eks. sødet på stevia – ellers 85 % chokolade).
– 1 most banan
– Ca. 2 dl sødning (f.eks. 1,5 dl sukrin og 1/2 dl agave- eller ahornsirup).
– 4 spsk. FiberHUSK
– 2 tsk. bagepulver

Alle ingredienser røres sammen og fordeles i en smurt muffinform (min har 12 muffin-rum og det passede perfekt med opskriften)
Bages ved 180 grader i 15-20 min.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.