Chokodrømmekage

Værsgo’ – Chokodrømmekage uden mel, mælk og raffineret hvidt sukker.

CHOKODRØMMEKAGE:
– 4 æg
– 200 gram kokossukker
– 75 gram fint kokosmel
– 2 dl kokosmælk
– 50 gram kokosolie
– 30 gram kakao
– 1 tsk. ren vanilje
– 1 spsk. bagepulver

Fyld:
– 100 gram kokosolie
1/2 dl kokosmælk
– 150 g groft kokosmel ? altså den slags som er på flødeboller.
– 75 g kokossukker
– 10 gram kakao

1. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
2. Pisk æg og kokossukker grundigt med en elpisker.
3. Tilsæt kokosmælk og smeltet kokosolie (som skal være fingertemperatur) og pisk bland det sammen.
4. Tilsæt fint kokosmel, kakao, bagepulver og vanilje og pisk det hele sammen
5. Kom kagedejen i en smurt form og bag den i ca. 25 min. ? den skal være færdigbagt (test evt. med en kniv).
6. Når kagen er ved at være færdig, opvarmes alle ingredienserne til fyldet i en gryde under omrøring.
7. Kom fyldet på kagen og bag den i yderligere 5 min. ved 225 grader.

Opbevar kagen på køl.

Velbekomme. :)

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.