Chokoladebrownies med sorte bønner

Chokoladebrownies med sorte bønner

Chokoladebrownies med sorte bønner:
– 1 dåse sorte bønner
– 3 æg
– ca. 40 gram kakaopulver (afhænger af hvor mørk en kakaosmag, du ønsker)
– 150 gram æblemos – jeg bruger den fra Urtekram.
– 150 gram sukrin gold – eller din favorit sødning (juster da evt. mængden).
– 50-100 gram hakket Vivani chokolade – jeg bruger enten 92%, 75% eller 50%. De er alle sødet med kokossukker.
– evt. et espresso shot – ca. 30 ml.
– 1 tsk. bagepulver
– 1/2-1 tsk. ren vaniljepulver

1. Tænd ovnen på 180 grader
2. Skyl bønnerne og kom dem og resten af ingredienserne – undtaget chokoladen – i en blender og blend grundigt.
3. Rør chokoladen i kagedejen og kom den i en smurt form.
4. Bag kagen i ca. 25 min.

Server evt. dine chokoladebrownies med sort bønner med friske bær, hakkede nødder og skyr blandet op med vanilje og evt. lidt peanutbutter eller hasselnøddesmør.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.