Chokoladekage

CHOCOLADEKAGE:
– 400 g saftige dadler (udstenede eller husk at fjerne stenen)
– 200 g mandler
– 6 spsk. kokosolie
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver eller kornene fra en vaniljestang
– 2 tsk. kanel
– En knivspids salt
– 6 æg
– 6-8 spsk. kakao
– 2 bananer
– Evt. Fintrevet skal og friskpresset saft af 1 økologisk appelsin. (tilføjer du appelsinen, får du en mere frisk og syrlig kage – begge kager er gode på hver sin måde).
Tip: Undlad bananer og kakao og du har en helt anden kage – Mandel/daddel kage, som også smager rigtigt godt.

1.Blend først mandlerne til mel for sig og tilsæt derefter resten af ingredienserne og blend.
2.Hæld kagedejen i en kageform og bag ved 175 grader i ca. 35-40 minutter.

Servereringsforslag:
Med skyr blandet med ren vanilje, frisk frugt eller bær og hakkede hasselnødder.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.