Chokolader med “After Eight” fyld

Hjemmelavet after eight – chokolader med blød og cremet mint fyld – med kun 4 ingredienser! 🙂

Chokolader med “after eight” fyld:
– 100 gram saftige dadler (de bløde i bakker – husk at fjerne stenene. Vægten er efter stenene er fjernet)
– 10 pebermyntedråber
– 1 spsk. smagsneutral kokosolie
– ca. 80 gram Vivani chokolade 75%, som er sødet med kokossukker i stedet for hvidt raffineret sukker)

Jeg brugte en silikone isterningebakke med hjerteudformninger. Jeg fik 10 store hjemmelavet after eight chokolader med ud af portionen.

1. Smelt chokoladen over vandbad.
2. Kom de resterende ingredienser i en skål, og blend det grundigt sammen med en stavnblender.
3. Kom lidt chokolade i bunden af formene, kom derefter fyldet i, og hæld chokolade over igen til sidst.
4. Stil dem på køl.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.