Cilles august-grød

Min søster Cille har besøgt Køkkenet på Kvisten med sit bud på en dejlig morgenmad i en tid, hvor morgenerne ikke er så varme, som vi havde håbet..

Cille siger:

“Jeg lever af grød det meste af vinterhalvåret, og nu hvor august har besluttet sig for at føles som efterår, er jeg så småt kickstartet.

Grød giver en dejlig varme fra morgenstunden af, god mæthedsfornemmelse og masser af energi til en ny dag.
Og HAPS det smager godt!

Til én portion skal du bruge:

– 1 dl grød (jeg brugte grødblandingen “Femkornsflager” fra Urtekram)
– (eventuelt en klat god økosmør).
– Lidt kanel
– Én håndfuld blåbær
– 6-7 valnødder
– 2-3 tørrede abrikoser
– 1 spiseskefuld hasselnøddesmør
– Lidt kokossirup/daddelsirup/honning
– Lidt salt

Sæt grøden til at koge med en smule salt, skru ned på svag varme, når det bobler, og rør jævnligt godt rundt.
Imens grøden bliver klar, snitter du valnødderne og abrikoserne i små stykker.
Når grøden er klar: Op i tallerkenen med grøden, put en smørklat i midten, drys med kanel.
Hæld blåbærrene på toppen, og fyld op med de hakkede stykker valnødder og abrikos.
Til sidst hælder du hasselnøddesmør og lidt flydende sødt ud over.

Velbekomme. :)”

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.