CITRONMÅNE MED BUTTERBEANS OG LAKRIDS TWIST

CITRONMÅNE MED BUTTERBEANS OG LAKRIDS TWIST:
– 1 dåse butterbeans
– 200 gæblemos
– 4 æg
– en pose (160 g) Urtekram mandelmel
– 2 dl Urtekram kokossukker
– revet skal fra to øko citroner
– saft fra en øko citron
– 1 spsk. bagepulver
– 1/2 tsk. ren vaniljepulver

FLØDEOST GLASUR MED CITRON OG LAKRIDS:
– 200 g levevis neutral flødeost
– 200 g sukrin melis
– 1 spsk. citronsaft
– 1 tsk. rålakridspulver

1. Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
2. Kom alle ingredienser til kagedejen (undtaget revet citronskal) i en blender og blend grundigt.
3. Bland citronskallen i.
4. Kom kagedejen i en smurt rund form og bag den i ca. 40 min.
5. Alle ingredienser til glasuren piskes sammen og kommes på den nedkølede kage.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.