Cremet smoothie med lakrids og lime

Sund, cremet smoothie med lakrids og lime

CREMET SMOOTHIE MED LAKRIDS OG LIME:
– 3 dl mandelmæl
– 200 gram fenikkel
– 1 pære
– 1 banan
– 1 øko lime + revet skal fra den
– 3-4 tsk. rålakridspulver

1. Rens og skær fennikel i tynde skiver, riv det yderste lag skal på limen og skær derefter kødet ud.
2. Kom alle ingredienserne i en blender og blend grundigt.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.