Dessertpizza med hjemmelavet nutella, bagte hasselnødder og kakaonibs

Det her er en lækker og sjov dessert eller morgenmad, som vil falde i de fleste børn (og voksnes) smag.
Der er jo i virkeligheden bare tale om en opgraderet nutellamad. 🙂

DESSERTPIZZA MED HJEMMELAVET NUTELLA, BAGTE HASSELNØDDER OG KAKAONIBS:
(1 stk.)
– 1 rugtortilla fra Levevis
– hjemmelavet nutella (find opskriften HER)
– hasselnødder
– kakaonibs

1. Bag hasselnødderne ved 150 grader almindelig ovn i ca. 15 min.
2. Bag rugtortillaen i ved 180 grader almindelig ovn i ca. 10 minutter eller steg den på begge sider i lidt olie på en pande til den bliver sprød.
3. Smør nutellaen på i et passende lag og drys derefter med bagte, hakkede hasselnødder og kakaonibs.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.