Drikkeskyr med banan, appelsin og mandel

Drikkeskyr med banan, appelsin og mandel:
– 2 dl skyr
– 2 bananer (gerne frosne)
– 1 øko appelsin
– 10 bagte mandler

Skær skrællen af appelsinen og kom appelsinkødet og resten af ingredienserne i en blender og blend grundigt.
Tilsæt evt. lidt revet appelsinskal, hvis det ønskes. 🙂

Velbekomme. 🙂

Prøv også min drikkeskyr med banan, kanel og hasselnød. 🙂

Note: At bage mandler og nødder fremhæver smagen?

Vejledning til bagte mandler:
Bag mandlerne i 15 minutter ved 150 grader almindelig ovn.

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.