Drikkeskyr med banan, kanel og hasselnød

Drikkeskyr med banan, kanel og hasselnød:
(1 stort glas)
– 2 dl skyr
– 2 bananer (gerne frosne)
– 10 bagte hasselnødder
– 1/2 tsk. kanel
– en knivspids himalayasalt

Kom det hele i en blender og blend grundigt.

Note: At bage mandler og nødder fremhæver smagen…

Vejledning til bagte hasselnødder:
Bag hasselnødderne i 15 minutter ved 150 grader almindelig ovn.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.