Drømmekage

drømmekage

Jeg er en lille smule oppe at køre over mig selv… HOLD NU KÆFT en drømmekage!!!

Den er i øvrigt glutenfri og laktosefri og indeholder ikke raffineret sukker.

DRØMMEKAGE:
Bund:
– 4 æg
– 200 g sukrin gold
– 50 g kokosfibermel
– 50 g fedtreduceret mandelmel
– 100 gram æblemos (urtekram)
– 2 dl kokosmælk
– 1 spsk. bagepulver
– 1 tsk. ren vaniljepulver

Fyld:
– 100 gram kokosolie
– 1/2 dl kokosmælk
– 150 g kokosmel fra Urtekram – altså den slags som er på flødeboller.
– 75 g sukrin gold
– 25 g kokossukker fra Urtekram – (kan erstattes med mere sukrin gold)

1. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
2. Pisk æg og sukrin gold grundigt med en elpisker.
3. Tilsæt æblemos og kokosmælk og pisk igen.
4. Tilsæt mandelmel, kokosfibermel, bagepulver og vaniljepulver, og pisk det hele sammen
5. Kom kagedejen i en smurt form og bag kagen i ca. 25 min. – den skal være færdigbagt (test evt. med en kniv).
6. Når kagen er ved at være færdig, opvarmes alle ingredienserne til fyldet i en gryde under omrøring.
7. Kom fyldet på kagen og bag den i yderligere 5 min. ved 225 grader.

Opbevar kagen på køl.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.