En svedig flytning

Stephanie Fisker

Jeg hader at flytte.
Jeg læste engang, at en flytning er noget af det mest stressende for et menneske.
Jeg har netop gennemgået en flytning her i weekenden og er du gal, det var en svedig omgang.
Imens jeg flyttede ind, var jeg på spaophold på Skodsborg Kurhotel – og det var altså virkelig varmt i saunagus.. det er den mest afslappende flytning, jeg har prøvet, men ikke desto mindre er jeg flyttet ind hos Bloggers Delight.

Jeg glæder mig til at krænge min sjæl ud i mine nye omgivelser – og du er altid velkommen til at kigge forbi.

I indflyttergave ønsker jeg mig virtuel anerkendelse, for nu er jeg sgu blevet rigtig blogger. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.