Fudge med peanutbutter og kakao

Fudge med peanutbutter og kakao

Fudge med peanutbutter og kakao

Den her fudge med peanutbutter og kakao er sådan en dessert, som kun tager et splitsekund at lave og som skal opbevares i fryseren – det er altså derfor den perfekte dessert, hvis du spørger mig, fordi man kan lave en stor portion, og dermed altid have noget lækkert at byde uventede gæster på. 🙂

Indeholder hverken raffineret sukker, mel (gluten) eller komælk (laktose).

Fudge med peanutbutter og kakao:

Det skal du bruge:

– 300 gram peanutbutter
– 1 dl kokossirup
– 1 dl havremælk, mandelmælk eller lignende
– 1 dl kakao
– 1/2 dl kokosolie
– evt. 1/2 tsk ren vaniljepulver

Sådan gør du:

1. Kom alle ingredienser undtagen kakao i en blender og blend.
2. Tilsæt derefter kakao, hvis den blender kan klare opgaven. Ellers kan du røre det i. 🙂
3. Kom massen i en form beklædt med bagepapir og kom den i fryseren til den har sat sig. Den skal også opbevares i fryseren og kun tages ud to minutter før den skal spises, da fudgen hurtig bliver blød.

Velbekomme. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.