Fuldkornspasta med grøntsager, feta og pesto

Så har Cille været igang i sit vegetariske køkken igen – denne gang med en simpel aftensmad:

Jeg fortsætter jagten på hurtige, nærende frokoster/aftensmad. Her er opskriften på en mættende grov-pasta ret med grøntsager og lidt feta på toppen. Retten er rigtig lækker her i det kolde vintervejr.

1 portion:

– Grov fuldkorns spaghetti (mængde efter appetit)
– 1 løg/rødløg
– 1 fed hvidløg
– 5 store svampe
– 5 cm squash
– 5 cm porrer

– 1 tsk. Soya
– Chili
– Oregano
– Paprika

– 2 tsk. pesto – evt. hjemmelavet (se opskrift under “Tilbehør”).

Sæt spaghettivandet til at koge.

Skær løg, hvidløg, svampe, porrer og squash i tern. Hæld spaghettien i det kogende vand og kog efter anvisning på pakken. Svits løgene i olie og tilsæt grøntsagerne. Krydr med lidt soya-sauce, oregano, lidt chili og lidt paprika. Steg dem til de er møre.

Vend spagettien i pesto og læg de stegte grøntsager ovenpå. Skær noget feta og smuldr det over. Bon appetit!

xxx Cille.

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.