Stephanie Fisker

FULDKORNSRISENGRØD PÅ RISMÆLK TOPPET MED SUKRIN/KANEL OG MANDELSMØR

Jeg elsker risengrød.. Jeg elsker risengrød til jul, til sommer og til alle andre tider. :)Jeg har lavet et laktosefrit alternativ til den hyggelige spise. Opskriften kræver lidt tålmodighed, da den tager noget længere tid at lave end almindelig risengrød.

Resultatet er en grød med mere bid end den almindelige risengrød – men den smager dejligt.

FULDKORNSRISENGRØD PÅ RISMÆLK TOPPET MED SUKRIN/KANEL OG MANDELSMØR:
– 2,5 dl fuldkornsgrødris – jeg bruger dem fra Urtekram.
– 1 liter rismælk
– Salt
– sukrin
– kanel
– mandelsmør

1. Kom risene i en tykbundet gryde sammen med ca. en dl vand og lad det koge under omrøring et par minutter.
2. Tilsæt rismælken og lad det koge lidt op igen.
3. Skru ned på svag varme og kom låg på gryden.
4. Rør i grøden engang imellem – grøden er færdig efter ca. halvanden time.

Velbekomme og god jul. 🙂

Om mig

Stephanie Fisker

Kontakt mig på Stephaniefisker88@gmail.com