FULDKORNSRISENGRØD PÅ RISMÆLK TOPPET MED SUKRIN/KANEL OG MANDELSMØR

Jeg elsker risengrød.. Jeg elsker risengrød til jul, til sommer og til alle andre tider. :)Jeg har lavet et laktosefrit alternativ til den hyggelige spise. Opskriften kræver lidt tålmodighed, da den tager noget længere tid at lave end almindelig risengrød.

Resultatet er en grød med mere bid end den almindelige risengrød – men den smager dejligt.

FULDKORNSRISENGRØD PÅ RISMÆLK TOPPET MED SUKRIN/KANEL OG MANDELSMØR:
– 2,5 dl fuldkornsgrødris – jeg bruger dem fra Urtekram.
– 1 liter rismælk
– Salt
– sukrin
– kanel
– mandelsmør

1. Kom risene i en tykbundet gryde sammen med ca. en dl vand og lad det koge under omrøring et par minutter.
2. Tilsæt rismælken og lad det koge lidt op igen.
3. Skru ned på svag varme og kom låg på gryden.
4. Rør i grøden engang imellem – grøden er færdig efter ca. halvanden time.

Velbekomme og god jul. 🙂

STEPHANIE FISKER

Jeg hedder Stephanie Fisker og jeg deler ud af mine opskrifter og mit liv som fodboldkone, som Elva og Baldurs mor og som menneske.

Jeg er stifter af “Køkkenet på Kvisten” og kogebogsforfatter in the making. Jeg holder sunde mad-og kagekurser, hvor man kan hoppe med mig i køkkenet og jeg laver podcasten “Anden til Venstre”, hvor jeg i hvert afsnit inviterer en gæst ind til en snak om, hvordan det er at leve sammen med én hvis job foregår i rampelyset.

Derudover er jeg, ikke altid super-mor, men altid super meget mor - og så holder jeg meget af at dele det hele med jer.